Verantwoordelijke Werving & Selectie

Wase Werkplaats is het grootste maatwerkbedrijf van Oost-Vlaanderen met 3 divisies: W-pharma, W-technics en W-green. Onze missie? Wij maken mensen sterker! We stellen zo’n 650 mensen te werk met een afstand tot de arbeidsmarkt (onze maatwerkers) en zo’n 100 medewerkers in omkadering (onze sterkmakers).

Ter uitbreiding van ons gedreven team sterkmakers zijn we op zoek naar een

Verantwoordelijke Werving & Selectie

 

Inhoud van de job
Je bent verantwoordelijk voor het volledige werving & selectie proces van Wase Werkplaats voor maatwerkers en omkadering in de drie divisies. Je staat in voor het opstellen en toepassen van de strategie voor het aanwerven en aantrekken van talent om de strategische doelstellingen en groei van onze organisatie te verwezenlijken. Je ontwikkelt een sterke employer branding strategie en zorgt hierdoor voor een aantrekkelijk positionering van Wase Werkplaats op de arbeidsmarkt. Je bouwt een uitgebreid netwerk uit met interne en externe contacten die mee je aanwervingsstrategie helpen realiseren. Je staat in voor het onboarding traject voor nieuwe medewerkers en volgt hen actief op in de eerste maanden van hun tewerkstelling.

Jouw profiel

  • Je hebt een masterdiploma of een gelijkwaardig denkniveau door ervaring
  • Je bent een geboren netwerker met een gezonde dosis gedrevenheid en enthousiasme
  • Je gaat proactief te werk, identificeert opportuniteiten en gaat snel over tot actie
  • Je bent contactvaardig, resultaatgericht en inventief
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je bent sociaal geëngageerd

Ons aanbod
In ruil voor jouw inzet en engagement, bieden wij jou een voltijdse boeiende en gevarieerde job binnen één van de grootste maatwerkbedrijven in Vlaanderen. Je kan rekenen op een marktconform salaris dat aangevuld wordt met extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, glijdende werktijden).

Zin in?
Laat het ons snel weten! Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Saskia Walraevens naar jobs@wasewerkplaats.be.

Solliciteren