Teamleader W-pharma

Teamleader W-pharma

Wase Werkplaats vzw is het grootste maatwerkbedrijf van Oost-Vlaanderen. Wij hebben 3 divisies  (W-pharma te Temse, W-technics te Zele en W-green te Beveren/Zele) waarin we zo’n 650 medewerkers met een beperking tewerk stellen, onze maatwerkers. Zij worden ondersteund door een gedreven team van sterkmakers. Om ons team sterkmakers verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een teamleader W-Pharma.

Binnen W-pharma focussen we ons op de farmaceutische sector. Primaire en secundaire verpakking van medicatie, monteren van medische hulpmiddelen, stickerwerk, controlewerk, unidoseren en serialiseren behoren tot onze activiteiten. Hedendaags assembleren we ook Covid-19  sneltesten. Hiervoor behaalden wij de nodige kwaliteits- en hygiënenormen. Daarnaast werken we bij enkele farmaceutische bedrijven in huis, onder de noemer enclavewerk.

Ter versterking van ons team, zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste teamleader die meewerkt aan de verdere ontwikkeling van onze activiteiten. 

Functieomschrijving

  • Je staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. Je organiseert de werkposten op efficiënte wijze en je zorgt voor een goede taakverdeling.
  • Je motiveert jouw team en haalt het beste uit de medewerkers. Je voert evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken.
  • Je houdt nauwlettend in het oog dat de strikte hygiëne- en kwaliteitsnormen steeds correct nageleefd worden
  • Je laat je medewerkers groeien door hen nieuwe taken/verantwoordelijkheden aan te leren, telkens rekening houdend met hun capaciteiten en interesses.
  • Je verzorgt het nodige administratieve werk nauwkeurig.

Functie profiel

  • Je vertrekt vanuit onze waarden: positieve focus, teamwork en vertrouwen.
  • Je hebt de nodige leidinggevende ervaring opgebouwd.
  • Je houdt de vinger aan de pols en weet wat er leeft binnen jouw unit. Je behoudt steeds het overzicht en kijkt naar het volledige plaatje.
  • Je bent een coach en motivator. Je hebt voeling met personen met een arbeidshandicap.
  • Je bent klantgericht en stelt hoge eisen aan kwaliteit van producten en diensten.

Aanbod

Als je kiest voor een job bij Wase Werkplaats, dan kies je voor een boeiende en uitdagende job met een maatschappelijke meerwaarde. En dit bij een grote, lokale werkgever die innoveert en investeert in de nieuwste technologieën.

Je kan rekenen op een marktconform salaris dat wordt aangevuld met extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques, extra vakantiedagen vanaf 35 jaar…).

Solliciteren
Heb je interesse? Bezorg dan jouw CV + motivatiebrief aan Isabelle Verrooten, verantwoordelijke Selectie en Werving, via jobs@wasewerkplaats.be.

Heb je vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met de personeelsdienst, via jobs@wasewerkplaats.be of 03 298 15 00.

Solliciteren