Teamleader W-green (Zele)

Wase Werkplaats vzw is het grootste maatwerkbedrijf van Oost-Vlaanderen. Wij hebben 3 divisies (W-pharma te Temse, W-technics te Zele en W-green te Beveren/Zele) waarin we zo’n 650 medewerkers met een beperking tewerk stellen, onze maatwerkers. Zij worden ondersteund door een gedreven team van sterkmakers. Om ons team sterkmakers verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een teamleader W-green.

W-green biedt duurzaam groenbeheer aan voor openbare besturen en regionale industrie.

Functie inhoud

Je gaat dagelijks op pad met een team van een 5-tal maatwerkers. Samen staan jullie in voor duurzaam groenbeheer bij openbare besturen en bedrijven (bosmaaien, snoeiwerk, waaivuil opruimen, onkruid verwijderen, aanplanting…). Je werkt zelf actief mee aan de opdrachten.

  • Je motiveert jouw team en haalt het beste uit de medewerkers. Je voert evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken.
  • Je laat je medewerkers groeien door hen nieuwe taken/verantwoordelijkheden aan te leren, telkens rekening houdend met hun capaciteiten en interesses.
  • Je zorgt voor een goede taakverdeling en je optimaliseert het werk.
  • In kalmere periodes (winter) ben je inzetbaar als teamleader in één van onze andere divisies.

Functie profiel

  • Je hebt bij voorkeur een land- of tuinbouwopleiding genoten en/of je beschikt over relevante werkervaring. Leidinggevende ervaring is een pluspunt.
  • Je bent een coach en motivator. Je hebt voeling met personen met een beperking.
  • Je hecht veel belang aan het afleveren van kwalitatief werk.
  • Je beschikt minimum over een rijbewijs B. Een rijbewijs BE is een pluspunt!

Aanbod

Als je kiest voor een job als sterkmaker, dan kies je voor een boeiende en uitdagende job met een maatschappelijke meerwaarde. En dit bij een grote, lokale werkgever die innoveert en investeert in de nieuwste technologieën.

Je kan rekenen op een marktconform salaris dat wordt aangevuld met extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques en extra vakantiedagen vanaf 35 jaar).

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief en CV naar Isabelle Verrooten, verantwoordelijke Selectie en Werving, via jobs@wasewerkplaats.be

Heb je vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met de personeelsdienst, via 03/ 298 15 00 of jobs@wasewerkplaats.be

Solliciteren