Teamleader technische enclave (Sims)

Wase Werkplaats vzw is het grootste maatwerkbedrijf van Oost-Vlaanderen. Wij hebben 3 afdelingen (W-pharma te Temse, W-technics te Zele en W-green te Beveren/Zele) waarin we zo’n 650 medewerkers met een beperking tewerk stellen, onze maatwerkers. Zij worden ondersteund door een gedreven team van sterkmakers.

Binnen W-technics organiseren we verschillende activiteiten: verpakken, labelen en technische montage. Daarnaast werken we bij een aantal bedrijven in huis, onder de noemer enclavewerk. Ter versterking van ons enclave team, zoeken wij een enthousiaste teamleader die ingeschakeld zal worden als tweede teamleader binnen één van onze enclaves (Sims Recycling Solutions te Sint-Niklaas). Onze medewerkers behandelen daar afgedankte huishoudelijke elektronische toestellen met het oogpunt om deze te recycleren. Ze demonteren toestellen en verwijderen onderdelen.

Functieomschrijving

 • Als teamleader enclave werk je bij onze klant in huis. Samen met de maatwerkers ben je het uithangbord voor Wase Werkplaats bij onze klant.
 • Samen met jouw collega teamleader organiseer je de werkposten op efficiënte wijze en zorg je voor een goede taakverdeling tussen de maatwerkers.
 • Je motiveert jouw team en haalt het beste uit de medewerkers. Je voert evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken.
 • Je laat je medewerkers groeien door hen nieuwe taken/verantwoordelijkheden aan te leren, telkens rekening houdend met hun capaciteiten en interesses.
 • Je onderhoudt een goed contact met jouw klant. Je hanteert hierbij onze missie en waarden.
 • Je verzorgt het nodige administratieve werk nauwkeurig.
 • Je rapporteert aan de unitmanager technische enclaves. Je werkt goed samen met ondersteunende diensten (personeel, preventie,…).

Functieprofiel

 • Onze ideale kandidaat heeft een technische achtergrond en ervaring in een productieomgeving. Leidinggevende ervaring is een pluspunt.
 • Je bent een coach en motivator. Je hebt voeling met personen met een arbeidsbeperking.
 • Je vertrekt steeds vanuit onze waarden: positieve focus, teamwork, vertrouwen.
 • Je werkt vlot met allerlei informaticatoepassingen.

Aanbod

Als je kiest voor een job als sterkmaker, dan kies je voor een boeiende en uitdagende job met een maatschappelijke meerwaarde. En dit bij een grote, lokale werkgever die innoveert en investeert in de nieuwste technologieën.
Je kan rekenen op een marktconform salaris dat wordt aangevuld met extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques en extra vakantiedagen vanaf 35 jaar).

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief en CV naar Saskia Walraevens, HR-directeur, via jobs@wasewerkplaats.be.

Heb je vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Christel Van Ackeren, personeelsconsulente, via jobs@wasewerkplaats.be of 03 298 15 00.

Solliciteren