Instructeur W-technics (wervingsreserve)

Wase Werkplaats vzw is een maatwerkbedrijf met vestigingen in Temse (W-pharma), Zele (W-technics) en Beveren (W-green). Wij verschaffen werk aan personen met een beperking in een omgeving waar zij zich kunnen ontplooien. Wij realiseren dit in een economische en concurrentiële context. De gedrevenheid en talenten van onze 700 werknemers dragen bij tot hoge kwaliteit waardoor wij een betrouwbare partner voor onze klanten zijn.

In W-technics organiseren we verschillende activiteiten: verpakken, labelen en technische montage. Daarnaast werken we bij een aantal bedrijven in huis, onder de noemer enclavewerk. Ter versterking van ons team, zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste instructeur die meewerkt aan de verder ontwikkeling van onze activiteiten, zowel intern als op enclave.

Functieomschrijving

  • Je staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. Je organiseert de werkposten op efficiënte wijze en je zorgt voor een goede taakverdeling.
  • Je motiveert jouw team en haalt het beste uit de medewerkers. Je voert evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken.
  • Je laat je medewerkers groeien door hen nieuwe taken/verantwoordelijkheden aan te leren, telkens rekening houdend met hun capaciteiten en interesses.
  • Je onderhoudt een goed contact met jouw klanten.
  • Je verzorgt het nodige administratieve werk nauwkeurig.

Functieprofiel

  • Je beschikt bij voorkeur over productie ervaring.
  • Je bent een coach en motivator. Je hebt voeling met personen met een arbeidshandicap.
  • Je bent flexibel inzetbaar. Je bent bereid om op verschillende locaties te werken.
  • Je bent bereid om in ploegen te werken (vroege/late).

Aanbod

In ruil voor jouw inzet en engagement, bieden wij jou een boeiende en gevarieerde job binnen één van de grootste maatwerkbedrijven in Vlaanderen. Je kan rekenen op een marktconform salaris dat aangevuld wordt met extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques, extra vakantiedagen vanaf 35 jaar, ploegenpremie).

Solliciteren

Heb je vragen over deze functie?

Dan kan je contact opnemen met Christel Van Ackeren, personeelsconsulente, via jobs@wasewerkplaats.be of 03 298 15 00. Spontaan solliciteren kan ook via dit emailadres.

Solliciteren