Instructeur W-green (wervingsreserve)

Wase Werkplaats vzw is een maatwerkbedrijf met vestigingen in Temse (W-pharma), Zele (W-technics) en Beveren (W-green). Wij verschaffen werk aan personen met een beperking in een omgeving waar zij zich kunnen ontplooien. Wij realiseren dit in een economische en concurrentiële context. De gedrevenheid en talenten van onze 700 werknemers dragen bij tot hoge kwaliteit waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor onze klanten.

Voor onze groendienst zijn we momenteel op zoek naar een instructeur.

Functie inhoud

  • Je gaat dagelijks op pad met een team van een 5-tal maatwerkmedewerkers. Samen staan jullie in voor groenzorg bij openbare besturen en bedrijven (bosmaaien, snoeiwerk, waaivuil opruimen, onkruid verwijderen, aanplanting…). Je werkt zelf actief mee aan de opdrachten.
  • Je motiveert jouw team en haalt het beste uit de medewerkers. Je voert evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken.
  • Je laat je medewerkers groeien door hen nieuwe taken/verantwoordelijkheden aan te leren, telkens rekening houdend met hun capaciteiten en interesses.
  • Je zorgt voor een goede taakverdeling en je optimaliseert het werk.
  • In kalmere periodes (winter) ben je inzetbaar als instructeur in één van onze andere divisies.

Functie profiel

  • Je hebt bij voorkeur een land- of tuinbouwopleiding genoten en/of je beschikt over relevante werkervaring. Leidinggevende ervaring is een pluspunt.
  • Je bent een coach en motivator. Je hebt voeling met personen met een beperking.
  • Je hecht veel belang aan het afleveren van kwalitatief werk.
  • Je beschikt minimum over een rijbewijs B. Een rijbewijs BE is een pluspunt!

Aanbod

In ruil voor jouw inzet en engagement, bieden wij jou een boeiende en gevarieerde job binnen één van de grootste maatwerkbedrijven in Vlaanderen. Je kan rekenen op een marktconform salaris dat wordt aangevuld met extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques en extra vakantiedagen vanaf 35 jaar).

Solliciteren

Momenteel hebben we geen openstaande vacature. In het kader van de aanleg van een werfreserve, kan je steeds solliciteren. Dit kan per e-mail naarjobs@wasewerkplaats.be of via onderstaande knop.

Heb je vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Christel Van Ackeren, personeelsconsulente, via jobs@wasewerkplaats.be of 03 298 15 00.

Solliciteren