Sterkmakers

Vacature verantwoordelijk vorming

Vacature teamleader w-pharma

Droom je ervan onze maatwerkers mee te ondersteunen? Hen te begeleiden? Zie je het zitten om elke dag het beste uit onze medewerkers te halen? Om hen dag na dag sterker te maken?

Sterkmakers gezocht bij Wase Werkplaats
Word jij één van de sterkmakers die onze mensen steeds sterker maken?

Wil je ons helpen onze missie waar te maken?

Sterkmakers

Onze missie? Wij maken mensen sterker. Maar we kunnen dat niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar sterkmakers die ons daarbij helpen. Wase Werkplaats is het grootste maatwerkbedrijf van Oost-Vlaanderen. We stellen zo’n 650 maatwerkers (personen met een beperking) te werk en zo’n 100 medewerkers in omkadering. Die laatste noemen we sterkmakers.

Waarom noemen we hen sterkmakers? Omdat zij de maatwerkmedewerkers elke dag sterker maken. Dat doen ze door hen te ondersteunen en te begeleiden in hun opdrachten. Sterkmakers situeren zich in de algemene diensten (Kwaliteit, HR, Finance & IT en commerciële afdeling) maar ook in de productie.

Ons aanbod

Je kan rekenen op heel wat extra’s als je in dienst komt van Wase Werkplaats.

  • Je komt terecht in een boeiende en uitdagende omgeving waarin je je maatschappelijk engagement kwijt kan.
  • Je krijgt een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen.
  • Je kan rekenen op een uitmuntend onthaal door onze personeelsdienst en de andere diensten.

“De onthaalprocedure voor nieuwe werknemers bij Wase Werkplaats is mij altijd bijgebleven. De personeelsdienst neemt hier écht haar tijd voor. Op een professionele manier krijg je alle nodige informatie. Je wordt ook rondgeleid in de diverse afdelingen en voorgesteld aan je nieuwe collega’s. Hierdoor voelde ik mij onmiddellijk welkom in de nieuwe werkomgeving.”
Jürgen Boel, divisiemanager W-green

Vacatures

Spontane sollicitaties

Je neemt het best steeds een kijkje bij onze openstaande vacatures. Maar uiteraard kan je ook spontaan solliciteren.

Stuur dan je cv en motivatiebrief per e-mail naar jobs@wasewerkplaats.be.

Wase Werkplaats ontvangt koninklijk bezoek

Op 25 april 2017 bezochten koning Filip en koningin Mathilde ons hoofdfiliaal in Temse, met name de afdelingen waar we voor farmaceutische- en voedingsbedrijven werken. Onze medewerkers vertelden aan het koningspaar voor welke klanten ze werken en wat hun taken inhouden. Wil je een unieke blik achter de schermen van ons maatwerkbedrijf? Bekijk dan de film die we over het koninklijk bezoek hebben gemaakt. Wil jij onze nieuwe collega worden?